Φωτιεσ Ηλεια / Qcgweup Nkmadm / Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ.

Φωτιεσ Ηλεια / Qcgweup Nkmadm / Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ.. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα».

Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το.

Z1mhilu2vhganm
Z1mhilu2vhganm from www.newsit.gr
Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα.

Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι.

Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας.

Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα.

Ujkibq Mpogkgm
Ujkibq Mpogkgm from imthumbs.glomex.com
Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ.

Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog:

Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας.

Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα».

Treis Fwties Sthn Hleia Apeileitai H Koinothta Makistos Economy 365
Treis Fwties Sthn Hleia Apeileitai H Koinothta Makistos Economy 365 from www.economy365.gr
Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους.

Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα.

Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της.

Posting Komentar

0 Komentar